Suck!

Nu är klockan 3 på eftermiddan och vi har fortfarande inget vatten!!. Hoppas det kommer igång i kväll så man kan duscha!!

Utan vatten del 2

Fick veta av Kim att ledningarna inte har fryst utan det är vattenpumpen som fryst sönder så det är därför vi inte fått nått vatten under dagen!. Så vi står utan vatten ända till i morgon, hoppas vi får det på förmiddan eftersom vi inte kan spola i toaletten!!!. Fick åka hem till Kims mamma och låna deras toalett efter vi hade ätit!.. Så jag får hålla tummarna att dom får igång det i morgon!!!!.


Handikappad utan vatten!

Kim ringde och väkte mig i morse och fråga om vattenet va på!!. Vadå tänkte jag, varför skulle inte vattnet vara på. Men när jag kolla så mkt riktigt kom det inget vatten när jag lyfte på kran!!. Så vi har vart utan vatten hela dan och jag kan säga det att man blir rätt handikappad. Först tänkte jag vattna blommorn men det gick ju inte!!.  Sen tänkte jag ge mig på bärget med disk vi har men det gick inte det häller!!!. Tänk dom som inte har rinnande vatten utan måste gå flera kilometer om dan för och få det. Snacka om att man är bortskämd!..

Så våran middag i dag består av Pizza!!. Mumma.

Nya gardiner!

Har spenderat kvällen med och sy nya gardiner!. Så nu har vi gardiner som passa lite bättre i sovrummet än dom vi hade förut.. Det va riktigt avkopplande och sy lite, fick rätt mkt tyg över så ska väl sy ett par till och även göra en duk och om det räcker nya kuddfodral till soffan..






Före.



Efter


Sol Sol, Strålande sol..

Guuud så härligt med sol.. Känns nästan som att det skulle kunna va vår om man bortser från dom meterhöga snödrivorna!!. Har jobbat en stund på förmiddan så när jag kom hem tyckte jag att katterna förtjäna en liten stund ute i det fina vädret.. Och självklart togs det en massa kort!.
Lillen har ju inte fått vart ute än så det blev preimär för hans del och känna på det kalla vädret.. Men det gick faktist väldigt bra. Han strosa runt som att han alltid vart ute.


Tyson


Leo


Gissmo


Gissmo


Tyson & Gissmo


Trötter!

Fattar inte varför jag är så grymt trött hela tiden. Tycker jag får min sömn mer än tillräkligt och jag äter inte sämmre än vad jag gjort förut!. Har till och med börjat äta frukt. Men likt för bannat så känns ögonlocken grymt tunga. Kan kanske bero på att jag har börjat träna och jobbar lite mer än vad jag gjort förut. Så jag hoppas att jag blir piggare snart.

I dag har jag vart en stund i nyköping och träffat min kära mamma. Va även en sväng till min morfars fru och fika lite, fick ett jätte fint tyg av henne som jag ska sy gardiner av i  morgon tänkte jag. Får bara hoppas att jag inte tappar orken efter jobbet så det inte blir av.. Tänkte hänga dom i sovrummet eftersom dom jag har där är på tok för korta och inte passar till tapeten vi har där. Så det ska bli spännande och se om jag klarar av och sy dom själv!!. Har aldrig sytt gardiner själv men det ska nog inte vara några problem... Wish me luck!!!!

Aj aj!

Har lite småont i korppen i dag!. Träna på Crossen i går och kräla lite på golvet så det känns. Men jag har även kört lite Jumpstyle så just nu skriiker mina vader av smärta!!. Det är super kul och jobbigt som satan. Så nu hoppas jag att jag kommer komma i form till sommarn..






Jag vet!!

Det är mer än en vecka sen jag blogga sist!!. Men jag har värkligen inte haft nån ork den här veckan, sen har jag även inte haft så mkt och skriva om!!. Har blivit jobbhelg två helger i rad, så i dag är jag riktigt seeeeeg. Fast den här helgen blev det jobb fredag - lördag och förra helgen va det lördag - söndag. Så jag har ifl söndan fri!!.

Va på Arbetsfömedlingen i torsdags och gick runt lit. Lämna lite CV:n så hoppas det blir lite sommarjobb.
När jag ändå va i Nyköpingstrakten passa jag på och åka till Oxelösund och träffa T. och snodde masssa filmer av honnom!!. Så nu har vi en hel del och kolla igenom. Han va även här i dag en sväng och kolla in våran fina lägenhet. Han har en urgullig schabrador som inte var så poppis hos mina katter!!. Det blev mkt spottande och fräsande när han kom. Men det gick ändå rätt bra, dom lugna ner sig efter en stund och somna även en stund hos T.

Så nu är det myskväll med kärlek och kanske även en film. Så natti på er.

Tema katter!

Har inge vettigt och skriva så lägger in lite bilder på mina 3 raringar!
















Foto:Jag



Tävling!

Jag är med och tävlar om ett smycke från Creative Lounge hos Evalina. Va gärna med ni med och tävla!



Jag tävlar om det här super fina armbandet!


Biohelg!

Den här helgen har vart rätt mysig!. I fredags va jag, Kim och två kompisar till oss på Heron och kolla på Prinsessan och Grodan. Den va rätt okej faktist för och vara barnfilm!. Fast det var mer vuxna än barn i salongen så man behövde inte känna sig så barnsligt. Hehe.. 




Och i går var jag och mamma på bio och såg Avatar!. Och den var sjukt bra!!. Nu förstår jag varför folk gärna ser den igen, älskar alla färger och djuren.


Gammal bild!

Hitta en gammal bild som jag tog förra gången jag var arbetslös och var ute och fota lite änder!.


Foto: Jag


Sabotage på jobbet!

Natten mellan tisdag och onsdag hade vi inbrott på jobbet. Fattar inte att folk inte kan låta andras egendom vara!!!

Hitta några rader på sn.


Städ och Spotify!

Jaha då var det dags för städning igen da!!. Det går mkt lättare när man har Spotify på!.

Tellus!

I lördags blev det krogen för våran del. Vi vart ett gäng på nästan 20 pers!. Kvällen börja med att vi möttes hemma hos Henrik och förfesta lite (lr jag va nykter hela kvällen eftersom jag hade en jobbhelg ) sen åkte vi alla till en kille i Oppeby och festa lite till... SEN kom vi äntligen fram till Tellus... Och jädrar va kul det va!..
Jag lyckades hålla mig undan kameran!

Vackra Sanna och Älskling!
Bild lånad av tellus.



Martin, Petra och Teddy
Bild lånad av tellus


Henrik, Sanna och Martin
Bild lånad av tellus


RSS 2.0