Köplista!

Är så grymt sugen på och handla nu till mitt kära lilla hus! Högst upp på listan är ju en ny sängram till sängen med ett sött litet Nattuksbord till! Så jag har gjort en liten lista på bad jag ska köpa framöver!

 


Så detta kommer inhandlas på Jysk och IKEA!

Korgarna ska jag ha i badrummet, Spegeln i hallen för jag har ingen helkroppsspegel och det saknar jag! Och bordet ska jag ha i Vardagsrummet, lykotrna i Sovrummet och lika så säng och nattduksborden! Kommer bli såå fint!

 


Jakt!

Min kära karl ska i Mars ta jägerexamen och eftersom han längar så mycket så håller han redan på och köpa massa prylar till det. Han har bla. köpp en kamera som han har satt upp i skogen där dom har en foderatomat till Grisar och Hjortar mm. Så tänkte jag skulle visa lite vad som finns här runtikring i skogarna!






Kalas!

Snart ska vi iväg och fira Kims mormor som bli 70 år! Och medans jag väntar på att klockan ska gå roa jag mig med att fjolla mig framför spegeln med kameran! Tänkte jag skulle testa lite inställningar.




Efter det blir det en liten ridtur med Lucas. Men den här gången blir det nog med sadel för jag är INTE van vid och rida barbacka och det är lite små läskigt eftersom man glider lätt på honnom. Hoppas det står lite hopphinder uppe i dag (vilket det har gjort dom senaste 2 ggr vi varit där) så jag kan prova och se hur han är i hoppningen. Han tycker det är jätte kul och hoppa vilket jag märkte dom senaste 2 gångerna då han stry sig själv mot dom! Det va inte så poppulärt från min sida förra gången vi red då jag jag red barbacka! Så det är ett Bigg nono!

Foto!

Jag har fått en jäkla massa saker och göra nu för tiden! Byta jobb - har börjat rida igen - ska få följa med Malin och hennes blivande på ett super kul uppdrag som fotografen Lindapauline.se ska göra tillsammnas! Och JAG ska få vara assistent åt fotografen!  Och jag kommer kunna lära mig hur myket som hällst av henne och även få lite tipps och råd om min egna fotografering! Hur fränt är inte det??! 

Malin och P, ska stå modeller som ett brudpar (vilket dom snart kommer göra på rikgitgt!) på lite olika plattser som IKEA, Arlanda, I en park mm. Och så va jag inne på Lindas blogg och kika lite för och se vad det var för en tjej, så då såg jag att hon gjort ett inläg där hon sökte en assistent till just det projektet, så självklart skrev jag en kommentar i hennes blogg om att jag GÄRNA ville va med och hjälpa till! Så fick jag veta igår kväll att jag och en anna tjej som fotografen känner ska få vara med och hjälpa henne.  Och jag kan knappt bärgra mig!!...

Här är ett utklipp från Malins blogg om lite mer vad det handlar om så ni förstår :)

Vi pratar inte om vanliga traditionella bilder utan häftiga, roliga, udda & sjukt härliga bilder. Vi snackar exempelvis Arlanda, IKEA, bygg, under vatten, cupcakeskrig & mycket mer - vad får ni se sen Hon har sjukt mycket roliga ideer & vi ska göra så många vi bara hinner. Pontus har även kommit med lite ideer vilket är kanonroligt, så vi kommer med ideer ihop. Så sjukt kul! Just nu är det fullt upp med att ordna med sponsorer, platser & tillstånd. Och det blir nemas problemas. Förhoppningsvis får vi även sammarbeta med lite butiker etc. Kommer bli så jävla kul & bra det här.


Bildkälla


Bloggtorka!

Ja jag lever! Har bara inte haft någon ork och lust och blogga den senaste månaden. Mitt fotointresse har svalnat då det känns som jag sitter fasst lite och saknar ideer, jag har även tröttnat på den kameran jag har just nu. Jag håller på och sparar till en ny och det går sakta men säkert frammåt!

Kan även meddela att jag ÄNTLIGEN håller på och byta jobb! Jag har fått jobb på Astrazeneca och börjar där den 7 februari. Så nu håller det på och händer en heldel här hos oss. Och inte nog med det så har jag börjat äta Ångest- Depritionsmedecin som jag håller på och fibblar fram och tillbaka med just nu, så i detta skrivande sitter jag med ett huvud som snurrar och illamående som gör mig tokig! Sammtidigt sover jag i timmar utan problem och jag är hungrig nästan konstannt!! Villket är en aning småirriterande. Så just nu är jag inte på topp och därför orkar jag inte fota häller, så det är inte bara idetorkan som spökar utan även mina biverkningar av att jag håller på och slutar med den medecin jag åt förut så jag kan börja med en ny nu i morgon förhoppnigsvis!

Så därför har det varit lite tyst här på bloggen förtillfället så jag hoppas att jag kommer igån sen när jag har fått bukt på mina medeciner och kommit igång med det nya jobbet! Längtar som fan, även fast jag kommer göra ungefär samma som jag gör på hönserit men det stora skillnaden är att jag kommer ha folk och prata med nu. Och dessutom få bättre lön då det är skifft på Astra.

Så jag är riktigt nöjd med hur det här året har börjat! (Bortsett från allt strul med medecinerna) Så förhoppnigsvis kommer jag igån ingen med fotandet och bloggandet innom en snar framtid! Så håll ut ni som tjatar om att jag bloggar dåligt ;)


RSS 2.0