Tjuvkika inte!

Vet att jag är lite seg på och lägga upp bildern som jag tog i onsdags! Men har haft så mkt med packandet och så har jag inte orkat helt enklt! Men här kommer dom!






Huset!

Hehe det kommer nog stå mkt om huset i den här bloggen nu ett tag framöver ( så ni får ha lite överseende) men jag struntar i att det blir långrandigt!
När Kim kommer hem ska vi nog försöka få i oss lite mat, kan ju förövrigt påpeka att det enda vi har i frysen för närvarande är- Hamburgare, lite frsyta grönsaker, riven ost och lite bullar så vi får väl se vad vi lyckas skrapa i hop! Sen bär det nog av till huset och fixa lite, hoppas vi får med oss några kartonger igen så jag har nått och pyssla med medan Kim och Bonden fixar med en liten hemlis som jag kommer lägga upp lite bilder på sen när jag kommer hem! Spännadne spännande!

Och jag  måste bara få säga att - JAG FRYSER SOM EN GRIIIS! Just nu har vi 13 hela varma grader i lägenheten och jag håller på och huttra ihjäl! Buuuurrrr!!!!

Längesedan!

Tänkte jag skulle försöka ta itu med bloggandet igen! Har inte haft någon motivation till och blogga då mitt fotointresse har svalnat lite, men jag hoppas det kommer tillbaka när jag får råd och köpa mig en ny kamera!

Min mamma kommer hit om några minuter hoppas jag då hon ska spendera kvällen här! Det har hänt mkt sedan jag blogga sist då jag och min kära sambo ska flytta till hus! Och flyttlasset går på lördag morgon och jag kan knappt bärga mig! Så jag hoppas att vi tar en sväng förbi där i kväll med lite kartonger så mamma får se hur det serut! Det här kommer nog bli super bra!


R.I.P Leo<3

För Ca 2 månader sen försvan min lilla Leo och var borta i 3 veckor, jag släppte ut dom på en södag morgon och han kom aldrig mer hem igen. Och exat 3 veckor efter det att jag släppte ut dom så hitta jag honom. Tyvär inte levande då han förmodligen bivit påkörd för han låg längs vägen nere vid vårna väg. Och  jag saknar honom otroligt mycket då han va min lilla favorit! Men livet går ju vidare och det är bara svälja det och njuta av att jag fakiskt har Tyson och Gissmo kvar!






R.I.P lilla gubben! Mamma saknar dig grymt mkt<3


RSS 2.0