Valborg

Hoppas alla får en bra valborg! Det ska jag ha, det ska firas med några goda vänner och god mat!.


Hurra hurra hurra!

Vad är det för dag? Är det en vanlig dag? Nej det är ingen vanlig dag för det är mammas födelsedag hurra hurra hurra!






Funderingar!

Gud vad jag vill  mkt! Vill utbilda mig till Hundtrimmare och jag vill utbilda mig till fotgraf men grejen är den att bägge utbildningarna är svin dyra och svindyrt och jag går inte riktigt ihop! Men det är nått jag är riktingt säker på att jag vill utbilda mig till, men frågan är hur ska jag göra!?. Jag är trött på och ta jobb som jag inte vill ha och få nej till jobb som jag vill ha och jag får fruktansvärt dåligt sammveta när jag känner en lättnad när jag får ett nej på ett jobb som jag inte vill ha!. Som ett exempel så ringde IF för en stund sen och sa att jag inte fick jobbet och känner en liten lättnad!.

Hoppas att min otur vänder snart! Och jag hoppas jag hittar ett sommarjobb snart!


Fler foton



















Fotodag!

Här kommer ett gäng foton!


Tyson
















Leo














Gissmo
















3 År

3 Helt underbara år.
3 Ofröglömmliga år.
3 år av mitt liv som jag aldrig kommer glömma.
3 år av skratt och lycka!
3 år med DIG.

Tänk att det redan gått 3 år! Och jag hoppas att vi får MÅÅÅÅNGA oföglömmliga år till tillsammans. Bra och dåliga dar för utan dom skulle vi inte vara så nära varandra som vi är. För jag älskar våra pratstunder och dina galna ideer som du helt från ignenstans kommer på. Jag älskar och se dig meka med bilar för man ser värkligen din pasion och glimten i ögat när du lyckats göra klart något!. Jag bara älskar och se på dig! För jag vet att du är min, bara min. Och jag längtar tills vi bildar en egen liten familj tillsammnas i ett stor hus nånstans ute på landet!.

JAG ÄLSKAR DIG <3










Trött dag!

Usch vad trött jag är i dag, lr snarare seg. Idag har vi inte gjort mkt nytta, har vart en sväng hos svärmors grannar och fikat lite. Har även storstädat lägenhetetn förut i dag och jag kan ju säga att det har aldrig gått så fort som det gjrode i dag!! Det går ju fan så mkt fortare när man är två som städar! Även sovrummet fick sig en omgång vilket va väldigt länge sen!

Nej vad sägs som en liten eftermiddagslur??

Vakt!

Sitter hemma hos svärmor och är Kovakt, hästvaknt och hundvakt! Och så har jag även Gissmos ena syster i knät och bara myser. Har precis vart nere hos hästanar och gett dom kvälsmaten medans hjärat tog hand om Kona. Bra teamwork där tycker jag. Men funderar på om jag ska hem snart och kolla till mina egne små monster där hemma. Har inte vart hemma på hala dan. Men först ska jag gosa klart med lillen jag har i knät!

Ledig dag!

Det blev inge jobb på Cafet i dag. Dom hade tydligen dubbelbokat mig och en annan tjej som skulle provjobba!. Tur att jag inte redan hade hunnit åka hemmifrån när hon ringde. Så får roa mig på annat håll i dag i stället. Ska bla. åka och tanka bilen och köpa kattmat till mina små matvrakar och lägenheten är i stoooort behov av och städas oxå så får väl se om jag orkar ta tag i det lr inte. Ska även hjälpa svärmor med mocking i dag med. Så jag har ju lite och göra om man säger så!.

Bebis foton!

Kom och tänka på hur fort dom växer mina små liv. Så tänkte jag skulle göra en serie från när dom är små bebisar till nu!



Tyson den till vänster
(4veckor)


Tyson
(10veckor)


Tyson
(6månader)


Tyson
(ca. en vecka sen)


Leo
(4veckor)


Leo
(10veckor)


Leo
(6månader)


Leo
(ca 1månad sen)


Gissmo
(10veckor)


Gissmo
(4månader)


Gissmo
(ca 1vecka sedan)


Ursäkta röran.....

vi håller på och gör om i sovrummet! Så våran tripp till Köping resulterar i en "ny" säng. Vet att bäddmadrassen är på tok för liten men den får duga tills vi köper en ny. Och oj vad jag har slitit med och fösöka bygga ihop den, det blev mkt svett, tårar och en sjuhälsike massa svordommar! Jag rekomenderar INTE att man försöker bygga ihop en sängram helt själv. Så har ni en stark kar i närheten så rekomnederar jag att ni tar han till hjälp. Min är ju på jobbet så jag fick helt enkelt klara mig själv. Eller jag fick ju lite hjälp av grabbarna grus fast dom va nog mer i vägn än vad dom hjälpte till!. Hehe.


Före!




Fläcken på sängen är vatten eftersom det renga/snöa hela dan i går och vi inte hade en släpkärra som hade täckande tak. Så vi fick täcka med byggplasst och en trasig pressänning!




Den gammla sängen bler ju en jätte rolig klätterstälnign för katterna!




Efter!


Huvudvärk!

Haft ont i huvet nästan hela dan nu så det blir sängen om en stund då jag har fullspeckad dag framför mig i morgon! Först blir det till och mocka åt lilla svärmor och sen har jag även bokat tvättstugan i morgon eftermiddag så jag har lite och göra. Sen ska jag även visa er vad jag och Kim gjorde i Köping nu i kväll!. Spännande spännande!

Dag 2 av 3

Jaha då har jag avklarat dag två da! ( Fick även jobba fredag så därför dag 2 av 3) Gick ju super bra även i dag, det känns som att jag börjar få klämm på det helea nu med kassans alla knappar och vad alla bakelser heter. Så även denna dag flög förbi. Men aaaaj vad ont i fötterna och knäna jag har i dag och även i går! Men det va nästan värre i går när jag kom hem för när jag suttit en stund och skulle resa på mig så gjorde mitt vänstra knä FRUKTANSVÄRT ont! Om jag får va kvar där så ska jag innförskaffa mig sulor till mina sandaler jag har där. Dom är skit bra men tydligen inte tillräkligt bra!.

Det har blivit en helomvänding här hemma också kan jag medela. I skrivandetstund står Hjärtat i köket och lagar mat! Det är inte ofta det händer. Men mina fötter pallar värkligen inte och stå mer just nu. Måste sammla kraft tills jag måste jaga runt på mina kära små liv som är ute på lite äventyr!

Fan oxå nu åkte jag på och diska!!. Morr

Nytt problem.

Varför nöja sig med att göra oss utan vatten i 3 månader när man sammtidigt kan sätta stopp i avloppen!!?. Märkte av det redan i veckan när Kim skulle duscha efter jobbet så hade vi översvämmning i duschen. Så han fick agera rörmockare och oj vad skit man kan hitta i ett avlopp! Men för en stund sen kom grannen förbi och fråga om vi håller på och duschar ( vilket kim höll på med just då) för hela hennes badrumm höll på och översvemmas! Så efter lite snack med hyrsvärden blev vi INTE mycket klokare!! Men får hoppas att han/dom (vi har 2 st) kan få tummen ur röven och komma hit och fixa det åt oss i morgon kväll. Är lagom trött på allt som händer här nu! Och inte har vi hört nått om vi ska få lite avdrag på hyran inte! Får hoppas att vi hittar en liten stuga som vi kan flytta in i snart så vi slipper allt detta!

Fick även ett litet uppdrag av grannen, hon har hittat typ stora skalbaggar och hon undra om vi också har gjort det men jag har bara hittat små små skalbasliknande kryp som jag har bussat katterna på. Så jag ska ta kort på dom om jag hittar nån så ska vi skicka in dom till anticimex så får dom hjälpa oss och säga vad det kan va får nått! Usssch vad trött jag är på alla jäkla problem!  

Jobbelijobb

Saltå Cafet maila mig förut i dag och undra om jag kunde jobba Måndag och Tisdag och SJÄLVKLART kan jag det! Hoppas bara att jag kommer ihåg nått från förra gången jag va där bara!. Så jag slipper springa och fårga om hjälp typ hela tiden! Så nu jäklar ska här jobbas!



RSS 2.0