Tjejkväll!

Va hemma hos kära Jenny i går och käka middag med henne, Camilla och Veronica. Det va så kul och det ska defenetivt göras om igen. God mat och många skratt!


Camilla
Foto: Jag


Camilla skrattar tills hon gråter.
Foto: Jag


Camilla och hennes örhängen.
Foto: Jag


Camilla.
Foto: Jag


Jenny
Foto: Jag


Jenny
Foto: Jag


Veronica
Foto: Jag


Jenny & Camilla (veronika i bakgrunden)
Foto: Jag


Jenny, Jag & Veronica
Foto: Camilla


Jenny, Jag & Veronca
Foto: Camilla


Hundvakt

Har vart hundvakt åt två små raringar i dag. Ska snart iväg och lämna dom igen där dom hör hemma! Och sen bär det av till Nypan för jag ska på tjejmiddag med mina kära vänner i kväll och det ska bli så kul och träffas igen!. Och jag tar nog med mig kameran men vet inte hur mkt foto det blir, det lär nog märkas i morgon skulle jag tro!. Hehe Nej nu är jag redan sen så hejrå på er!


Vilda!
Foto: Jag


Pyrra!
Foto: Jag


Pyrra!
Foro: Jag


Uttråkad!






Blå hallen!

Oj nu äre längesen jag blogga sisst.. Men har som några vet ätit antibiotika i några dar och jag har fått värdens biverkningar av dom så jag gör inget annatt än och sover när jag inte jobbar. Men nu har jag bara 1 dag kvar och ståut så nu ska det nog vända.

I fredag så va det en stoor dag för familjen Dahlin! Min stora syster Fia tog polisexamen! Och det va så grymt och få va med på hennes stora dag. Dom hade sin sermoni i Blå hallen i stholms stadshus och det va en syn och få se henne gå ner för den berömda trappen!.


Vi väntar på och få komma in i Blå hallen.
Jag, mamma och pappa och fotografen är fias kille Erik



Det blev inte så många bilder inne i hallen för antignen blev dom suddiga lr mörka.
Men här går hon ifl ner för trappen.


Våran kära pappa.
Foto: Jag


Och Värdens finaste mamma
Foto: Jag


Fia


Konstapel "Fia"


Stolt mor!



Bal 2010

Efter jobbet i dag slängde jag mig in i duschen och raka vägen till Vårdcentralen! Skulle kolla upp lite saker och ta reda på varför jag är så jäkla trött hela tiden. Så efter lite väntan i en längre tid fick jag kissa i en liten burk  (vilket inte var poppulärt eftersom jag hållt mig sen halv 7 på morgonen) för och kolla så jag inte hade en Urinvägsinfektion eftersom jag har haft känningar, så jag tänkte att jag lika gärna kan kolla upp det när jag ändå va där. Och mkt riktigt så hade jag det! Och det har jag ått med i över 1 år!!! Inte bra AC!!! Inte konstigt att njurarna böjra säga ifrån! Så hon skrevut antibiotika till mig som jag ska äta i 10  dar nu så får vi se om jag blir kvitt det!. Efter det fick jag ta lite blodprover för och kolla mina värden och se så att inte njurarna tog stryk av mina dummheter! Så på fredag nästa vecka hoppas jag att jag får svar på det!.

Så efter allt det så åkte jag till svärmor för Kims lillasyster hade sin bal i dag!. En vackrare tonåring får man nog leta efter asså! Hon va så otroligt vacker!. Så jag låter bilderna talla sitt!


Mia
Foto: Jag


Mia
Foto:Jag


Mia
Foto: Jag


Mia
Foto:Jag


Mia
Foto:Jag


Mia
Foto: Jag


Kim fick även va med på ett hörn han med!


Så när Mia hade gått in i lokalern åkta svärmor, bonden, Kim och jag till en liten kinaresturang och käka lite. Jag är inte så jätte förtjust i kina mat, tycker det är lite för starkt men den maten jag tog va faktist rätt så god! Så det tåls och pröva igen. Till efterätt fick vi friterade bananer med glass!? Hade aldrig smakat det förr men det va helt okej vaftist.

Nej nu blir det till och sova tror jag. Upp och jobba i morgon igen. Natti gott folk!


Sommardröm.

Diggar den här videon



Välkommen till världen lille vän!

Efter jobbet i dag åkta jag och svärmor till BB och hällsa på dom nyblivna föräldrarna!. Dom såg lite slitna ut men dom va så glada så! Och SJÄLVKLART blev det måånga kort!..


Leija 2 dagar
Foto: Jag


Leija 2 dagar
Foto: Jag


Leija 2 dagar
Foto: Jag


Gnestadan!

Oj vilken härlig dag vi hade i går! Tog lite sovmorgon eftersom vi va hos några kompisar och grilla lite så blev lite sen på kvällen där. Så när vi vakna åkte vi hem till Henke och fortsatte sedan därifårn in till Gnesta och gick en stund på marknaden.. Träffa min kär vän Veronika som jag inte sätt sen i vintras så det va kul och få se henne igen!. Jag köppte inte så mkt så jag kom hem med en skylt till dörren som det står Välkommen på med två katter på och tre små råtter till katterna och även lite godis till dom. Men lägger upp bilder snare eftersom jag inte har fått med mig grejerna hem från Henke.

Så efter marknaden åkte vi hem till Henke och grabbarna tog en varsin öl och fixa lite för kvällen. Blev grillning även den kvällen. Och det va mkt trevligt med allt roligt folk!. Så efter dom hade ätit (jag fick väldens magknip så jag åt inget just då ) gick jag en sväng med lilla Nima för och lätta på magonten och då fick jag ett sammtal från Kims mamma, tydligen så hade Malin och Pontus åkt in till BB! Och ca 30-35 minuter senare ringer hon igen och berättar att dom fått sin lilla dotter! Så runt 8 tiden i gårkväll föddes lilla Liten! Så då fick vi nått och skåla för hehe.. Och efter det begav vi oss till Öltältet och hade en kanon kväll med mkt dans och skratt. Så denna Gnestadag blev mkt bättre än förväntat!

Leo+Leksak+Husse= Dragkamp!


Leo är helt gaalen i en av sina leksaker som dom har.. Det är bara den som får honom och bli helt tokig och han drar och sliter i den så det bara är trasor kvar av den.. Så den här videon är från när vi precis köppt den (vet inte om det är första lr andra leksaken, han har ju haft sönder en av dom redan) och är helt galen.. Synd att han inte morrar och fräser som han gjode i början.
Men den här fick inte vara så hel speciellt länge den häller! Suck..


Lycka till

Bara älskar den här låten!


Solig dag på jobbet.

Kom precis hem och har plockat fram falukorven som vi ska äta till middag. Blir nog korvstråganof och ris, jag har haft lite svårt för den rätten förut men nu har den börjat falla mig i smak. Det är ju bra!

Nu är det fasiken sommar på riktigt, fick smöjra in mig med solkyddsfaktor på lunchen för har tvättat lite möbler nu på eftermiddan och det va fasen tur att jag gjorde det för fick stå i gassande sol under hela tiden. Tur att jag hade vattenslangen och svalka av mig med lite då och då. Räckte med att man fick några stänk på sig så va det bra!.. Nej nu är det sommar på alvar igen! FAN VAD SKÖNT!!!!

IKEA

Malin och jag åkte en sväng till IKEA i dag för hon behövde det sissta tills Liten kommer ut ur hennes just nu tjocka mage! hihi nu är det inte långt kvar!.. Så jag haka på eftersom jag är ledig i dag och inte hade mkt bättre saker för mig!. Hon fick med sig en heldel hem och jag shopa lite själv. Det blev lite ljus och nytt pynt till min vas som jag har i Vardagsrummet!. Men det va ju sååå mkt gräs så allt fick inte platts. Synd för det va finare när det va mkt, men men det får va så länge!. Nu ska jag glo på tv i min ensamhet!.



Foto: Jag


????????

Asså kan detta värkligen hända!!!?????


RSS 2.0