Hemma!

Nu har jag kommit hem, slängt ihop en ugnspannkaka som står i ungnen och gottar till sig!. Behöver jag säga att jag har gryyymmt ont i fötterna och ryggen?? Schitt va jobbigt det är och stå upp i 8 timmar i streck. Tycker ändå att jag borde vara någe van eftersom jag står ju i 4 timmar när jag är på hösnerit!. Men 4 timmar mer är 4 timmar mer och då säger väl kroppen i från antar jag.

En kort sammanfattning då. Kan börja med och säga att jag va så nervös i morse när jag vakna att jag trodde jag skulle kräkas!! Men klämde i mig lite fil och flingor och svepte ett glas med Beroca så jag skulle stå mig några timmar ifl.
När jag kom dit så hade jag hunnit lugna ner mig ganska mkt faktist och nervositetetn försvan helt när vi börja sätta igång.. Jag trodde dock inte att jag redan första dan skulle få ge mig på kassan men kände att det är väl lika bra och ta tjurden vid hornen på en gång!. Det va lite rörigt med alla knappar och indelningarna på bakeleserna och alla smörgåsar men tyckte ändå att jag fick till det på slutet. Så om jag ska vara ärlig så tror jag att det gick ganska bra med tankte på att det är första gången som jag överhuvud taget står vid kassaapparat!. Så måste nästan ge mig själv en klapp på axeln!.

Så nu är det bara och vänta och se om jag får komma tillbka dit och provjobba igen om dom tyckte jag va så pass duktig att dom tycker det är värt och sattsa på mit! Hoppas hoppas hoppas!!!

Nej nu ska jag äta upp min ugnspannkaka!

Provjobba!

Har glömt och säga att jag ska provjobba på Cafet jag va på intervju här för nån vecka sen! Dom ringde i går och fråga om jag kunde komma in på onsdag ( i morgon ) och jobba. Så kl 9 i morgon bitti ska jag va på platts. Och jag börjar bli nervös nu kan jag säga. Hehe jag va ju redan nervös vid intervjun då jag va 2 timmar tidig hos Kim på jobbet för jag skulle lämna lunch till honnom innan jag åkte tänkte jag, så jag fick ju sitta där i 1 timme innan jag kunde bege mig mot Järna. Så jag hoppas jag inte blir fullt så tidig i morgon bitti haha..

Jag och katterna har gått första skogsrundan för i år i dag med. Men det va fortfarande rätt mkt snö kvar mot huset eftersom den sidan ligger i skugga hela dagaran så det lär nog ta ett tag till innan vi kan gå som förut i sokogen igen. Jag fick gå först hela vägen så jag kunde ploga upp en väg åt dom på ställerna som det fortfarande va mkt snö kvar. Dom är mina små divor!!. Så nu har jag tre trötta katter, skööönt och slippa deras gnäll vid dörren för idag!..

Rösta!!

Snälla rösta på min bikini!! Ni kan hitta den lite längre ner i bloggen vid Länk kategorin!!

TACK!!

Söndag!

Jaha då har vi söndag igen!. Fan vad hälgen går fort, inte kul för det betyder att jag har en vecka till själv. Suck.
 
Vad står på schemat i dag da!? Jo ska tvätta alla soffodral som lär ta hela eftermiddan, sen blir det väl till och diska och plocka undan lite. Ser förj*vligt ut här hemma. Kim är på jobbet och ska plocka ihop bilen och det är lika bra att han håller sig där idag, är lite smått sur på han efersom jag bad honnom i går och hjälpa mig och dra av soffodralen fårn soffan. Men tror ni han gjorde det lr???! Neeh. Vilket jag visste att han inte skulle göra det redan i går så blev jag inte speciellt förvånad!. Bara iriterad. Trött på att han lovar saker som han inte kan hålla!!

Så nu har jag fått gnälla av mig lite så nu känns det bättre! Nej ska nog äta lite frukost och gå ner till tvättstugan!

Herå


Krogen!

Blir snar upphämtat här hemma sen bär det av till Oxelösund på lite förfest sen bär det av till Telsu! Först va det bara jag, Kim och Henke soms kulle ut men nu värkar det som hela gänget har hakat på! Super kul! Hörs i morn!







Våffel dagen!

Åååh vad längesen det var  jag åt våfflor!! Grymmt gott!. Blev hembjuden av lille Henke i kväll på lite våfflor, mkt uppskattat!!. Undrar hur många våfflor som gjorts i dag!!? Säker felera miljoner. Nej nu roppar kudden på mig. Natti.



Sigma!

Orka inte ta ett eget kort så snor en från nätet!!. Lata jag! Haha




Nytt objektiv!

Malins sambo ringde mig i går och fråga om vi ville ha ett nytt objektiv till Kim kamera..

P: Tja... Gör du för nått??
Jag: Hej, jag gör inte så mkt. dåra?
P: Nej täntke... Vill ni ha ett objektiv till eran kamera??
Jag: Eeh jaha jo det vill vi väll!?
P: Okej för min bror hitta en på sitt jobbb, det är ett 135 - 400 mm. Men en jääääte lång zoom!
Jag: Jaha okej. Men har du ringt Kim och pratat med honnom?
P: Japp han sa att jag skulle ringa dig.
Jag: Okej!

En stunds tysttnad.

P: Så du får väl komma hit och prova den på eran kamera och se om den passa. ( Han va osäker på om den va till en Nikon)
Jag: Okej men då kommer jag snart da!
P: Aa gör det. Hej.
Jag: Hej.

Så jag åkte dit och testa det och det passa!!!. Så nu har vi ett nytt objektiv till våran kamera!!!.
Ska ta kort på den sen när min lilla Leo inte vill ligga här hos mig längre!.

Hungrig!

Usch nu är jag hungrig!! Inte kul och det är flera timmar kvar innnan den andra halvan kommer hem med middan!. Och jag hoppas att han inte glömt bort att han ska handla på vägen hem. Vart så sugen på färdiggrillad kyckling med potatissallad i går när jag och svärmor va i Mariefred på ICA. Men då skulle karln promt ha tortilini i stället som inte jag alls va sugen på.. Så som straff får han handla det i dag istället!! Mohahhaha...

Fotostund!


Foto: Jag


Foto: Jag


Foto: Jag


Foto: Jag


Foto: Jag


Tur med svärmor!

Ska snart bege mig mot Viby till svärmor. Vi ska ut och åka lite, kommer dock inte ihåg vart vi skulle men i väg ska vi ifl!!. Tror det va nykvar lr nävekvarn!? Nått med kvart ifl. Haha..

Sooooool!!

Fan vad gött!! Vakna för en stund sen och märkte att det är soool ute!!. Den är så välkmmen så med tankte på vilket väder vi hade i går!

Filmen i går va väl sådär. Lite skumm men den va inte så dålig så man inte ville se den. Men skulle inte rekomendera den.

Uj uj uj!

Guud vad trött jag har vart i dag. Jobba mellan 06:55 och 11:30 i dag, när jag kom hem blev jag lite smått sur på att det inte är nån som har städat hemma på vääälditg länge!!. Och katterna har börjat få för sig att lådan neeee vi skippar den va??!. Så kände att det va dags för en stooorstädning.. Så vid 3 la jag mig i soffan och slockna och sov i 2 timmar!! Skööönt. Har ont i hela kroppen också så jag är helt slut..

Det lutar nog åt att vi åker upp till Heron i kväll och kolla på Sebbe! Ska bli mysigt och äntligen få göra nått med min andra halva. Så ska väl fixa till frillan så man inte serut som hej kom och hjälp mig efter min lilla tupplur!


Tävling!

Jag är med och tävlar hos Emma om två reflexskärmar från tvspelsveb.se med den här bilden på min kära lille bror när han försöker göra en packning till sin moppe av mjölkpaket:) Sötnöt. Den här bilden visar hur han lägger ner så mkt arbete och kärlek i sin lilla moppe att han gör packningar av mjölkpaket!. Love you brow!


Arbetsförmedlingen

Om ca 30 min bär det av till Arbetsförmedlignen på nån innformation hur man ska göra och bete sig på arbetsinterviuer.. Hehe dom kunde inte haft den förra fredan så jag hade vart lite mer förberäd när jag åkte till Järna!. Men om jag inte får det jobbet så kan jag ju vara lite mer förberdäd på andra interviuer.

Så tänkte passa på och springa runt på stan en stundn när jag ändå är där en sväng.. Gå och drömma om alla kläder jag vill ha men inte har råd med!!. SUPER KUL!! notte!

Herå

RSS 2.0