O(å)ska!!!

Jädrar i havet vad det smällde nu precis!!!. Bredband/tv uuuur fort som faan!!!!!.  Hihi nu ska här njutas av fösta riktiga o(å)skan!!!.  

Öknadagen!

Efter jobbet i dag åkte jag och en kompis till Öknadagen och strosa lite!. Va 2 år sen jag satte min små fötter på det stället sisst och jäklar va konstigt det känndes och kliva innanför dörrarna till skolan igen. Usch hatar skola!. Men det va inte bara neggativt med det besöket, annlednigen till att jag åkte dit va för att jag ville träffa två av mina favortilärare när jag gick där. Och det va skul och se dom igen!. Det va riktigt kul!. Men det va inte så mkt folk där som jag hoppats på och dom hade lite dåligt med aktiviteter där i år tyckte jag!!. Men jag fick ifla med mig hem lite polkaringar och kolasnören hem så helt tommhänt kom jag inte hihi..






Det här är inte godis jag vet!. Men har glömt och säga att jag köpt lite kattgräs till mina små änglar och det står så fint i köksfönstret!


Regning dag!

Ska snart in till Gnesta med tjocka Malin och äta frukost/lunch. Måste även förbi apoteket och köpa mer järntabletter och berocca. Och kattmaten är slut med såg jag i morse så det får bli en tur till Djurcenter också och handla det!. Men det kunde ju fått varit finare väder tycker jag!!. Om det ska regna så kan de väl oska (vet att oska stavas med å men tycker det är finare med o ! ) så man får njuta lite av ovädret!..

Sola!

Nej nu när det är så fint väder är det dags och få lite sol på min bleka kropp.. Har sammlat ihop ett gäng tidningar som jag ska läsa igenom lite! Hoppas ni får en bra dag!.


Katt inte till salu!

För jag hoppas att han har slutat och bajsa utan för lådan nu!. På två dar har jag inte behövt torka bajs från varken hallgolvet lr badrummsgollvet peppar peppar!!. Men det är så skummt att man inte kan läsa av sitt eget djur när den har ont någon stans.. Att man frågar honom - har du ont i magen? när man klappar honom på magen och han bara njuter lr värkligen kollar in i ens ögon med en sån intensiv blick!. Att det kan va ett så billigt och enkelt sätt och fixa hans magproblem som att avmaska och ge honom lite gräs!!. Jag avmaska Leo och Tyson när jag fick hem dom men eftersom jag inte visste hur mkt dom vägde så tror jag att jag gav dom en förliten dos så det hjälpte inte. Så nu är han avmaskad och han är nästan värre än en kossa på och äta gräs just nu.. Fick visserligen visa honom vilket gräs det va han skulle äta men när han smakat lite på det så gluffsa han i sig en hel del. Håller även på och odlar eget gräs i v-rummet och det växer så det knakar! Så tack "mediet" för din hjälp.

Hennes mail som jag fick:

Hej AnnCatrin!

 
Det första jag får till mig när jag pratar med Tyson är att han är en mycket smart kisse, men också väldigt lurig. Han har glimten i ögat och är en katt med humor. Han älskar sitt hem och visar mig några ljusa gardiner som finns i ett fönster där han brukar sitta och titta ut. han visar mig att han bajsar utanför lådan för att du ska se hans avföring. Får till mig att han har något i den som inte ska vara där ( Har du avmaskat honom? ) får också till mig parasiter. Men det kan samtidigt fattas något.
 
Gräs,  Det finns något i gräs som "rensar" tarmar och magen ett ämne som han verkligen behöver få i sig och det har att göra med hans avföring.Ser också att han visar att hans avföring kan vara och se ut som choklad pudding ( men det kan också vara en symbol, som betyder att han har lite problem med sin mage, tarmfloran) Det saknas något ämne i hans kropp. Det är  absolut inget farligt, men det påverkar hans mage. och det är det han vill visa. Han är frisk, men magen är inte som den ska vara.
 
Han behöver få springa mycket och få sträcka ut sig, vilket också är bra för hans mage/tarmar. Han visar att han längtar så mycket efter att få vara ute och springa, och att få smaska på gräset och mumsa och ha det så där mysigt när det är sommar och frodigt ute. Han gillar det och längtar så mycket att få vara wild and crazy, som han själv utrycker det. jag fjärillar och annat som flyger, fåglarna ser mumsiga ut tycker han. Och sen så skulle det sitta fint med en och en annan liten mus. han är en jägare din Tyson och han har fått ett mycket passande namn. Han är en tuff kille och han vill bara få vara en katt, och göra allt det som katter både vill och bör få göra. Vara ute och hitta på lite hyss och smaska gott!
 
Din katt är en mycket speciell kille kan jag säga. Mycket säker och med gott sjlävförtroende. Rått kött skulle vara bra för hans mage, te.x färsk lövbiff och ibland lite  tonfisk. Koka gärna lite sej till honom också och till resten av kattgänget också.
 
Det var allt som jag fick fram. Måste bara få skriva och berätta att när jag pratar med Tyson så fick jag en bild av Thomas O´malley. Han från Aristocats.
Vilken underbar härlig katt du har. Han måste bara vara så rolig att titta på när han hittar på sina knasiga hyss.
Hoppas att detta kommer att vara till hjälp för dig och Tyson Klicka på mig!

Vad ska du dit upp och göra!!?

Våran granne ringde på dörren förut och sa att jag skulle skynda mig ner med kameran till vårat träd som vi har utanför dörren. Så jag gjorde som hon sa och hitta två katter uppe i trät!. Leo och Tyson har redan vart uppe i trädet flera ggr innan Gissmo kom till oss men nu va det inte dom två äldre katterna utan nu va det Leo och Gissmo som satt högst upp i trädet!. Leo kom ju ner utan problem men Gissmo hade dock lite mer problem. Men efter lite lockande på honom så lyckades han ta sig så lågnt ner att jag nådde och lyfta ner honom. Vad ska du dit upp och göra kattskrälle!. Hehe.


Leo
Foto: Jag


Gissmo
Foto: Jag


Tyson
Foto: Jag


Leo njuter av utelivet!
Foto: Jag


Foto: Jag


Spännande när grannhunden kommer gåendes!
Foto: Jag


Oska!!

Ååh nu är det nog sommar! Har hört lite i fjärran hur det mullrar och jag bara ÄLSKAR när det oskar! Finns det nått mysigare??!. Hoppas det fortsätter och mullra när jag åker tillbaka till jobbet för håller på och olja en terass (stavas) och där skulle jag kunna sitta hela eftermiddan om det oskar!. Det ska inte regna men det får gänra mullra.

Katterna får nog va inne tills jag kommer hem i gen vid 4 för man vet ju aldrig om det skulle börja regna! Och det här är deras första riktiga sommar och har aldrig hör oska förut så jag vill nog gärna va hemma när dom gårut.

Nej nu bär det av till jobbet igen!.

Aj aj aj!

Har jobbat heldag i dag så på förmiddan va jag i hönshuset och efter det fick jag sitta i stekande sol och rensa rabatter!. Jag har jätte svårt för rabatter, förstår inte varför man har sånna!!. Det skapar mer jobb än vad det är fint enligt mitt tycke!!. Men det va rätt avkopplande och sitta där och påta. Men aj vad jag brännde mig på arnarna och ryggen tar stryk av och sitta i samma ställning i 4½ timme!! och jag kom inte äns halvägs på den första rabbatten och det finns en till som är precis lika dan! Men som tur är så ligger den i skugga så om jag ska rensa mer i morgon blir det nog den i skuggan!!. Mina armar behöver en break från solen några dar nu.

Snart är det dags för den otroligt sköna sängen känner jag. Har grymt ont i ryggen och har not fått en lätt solsting, så jag behöver min skönhetssömn om jag ska orka med morondagen!.

Natti natti gott folk!

Trött!

Uj vart tog den här dagen vägen??!. Kom hem strax innan 10 från jobbet och va hellt dööd! Fick lite masage av Älskling och sen kröp jag ner i sängen och sov till nu! Inte bra inte bra, hoppas bara att jag kan somna i käll sen då jag har 5 dar till på jobbet. Men det konstiga är att jag fortfarande är trött.. Men ska hoppa in i duschen och hoppas på att jag piggnar till!

Kosläpp!

Efter jobbet begav jag mig hem och byte om fort som vinden och körde gasen i botten till Viby för i dag va det en stor och rolig dag för kossorna! Dom fick komma ut i hagen för frösta gången i år och det va spännande! Riktigt kul och se dom göra sina "små" glädjeskutt (och ändå så går dom i lösdrift). Och jäklarns vad varmt det va i solen, NU ÄR SOMMARN HÄR!!!

Här kommer ett gäng bilder!


Foto: Jag


Det tog lite tid för viss och komma ut men vär ute så va det jätte kul!


Liten i magen fick även va med och titta lite!
Foto: Jag


Foto: Jag


Foto: Jag


Även Flora vad med och titta lite. Fast hon tyckte mer att det va läskigt!
Foto: Jag


Foto: Jag


Foto: jag


Foto: jag


Foto: Malin


Heron Citty

Nyss hemkommen fårn Heron Citty och det va riktigt skönt och få komma hemmifrån en stund. Vi kolla på The Bounty Hunter och den var faktist riktigt bra, inte så bra som jag hoppats på men den va sevärd ifl. Så snart blir det nog sägen för min del då det är en jobbhelg för min del och så är jag riktigt trött också. Så god natt gott folk!


Katt till salu!

Nej nu har jag lessnat rejält på min Tyson! I snart 3 månader har han bajsat utanför lådorna och jag har testat allt!! Flyttat lådorna där han bajsar, köppt ny låda, bytt sand, låtit honom va ute mer, gosat ännu mer med honnom men INGET har hjälpt!!. Så slutar han inte snart så måste jag fatta ett VÄLDIGT jobbigt beslut, nämligen sälja/skänka bort honnom!. För jag tror att problemet ligger i att han inte tycker om Gissmo (våran nya katt) för i detta srkivande fräste han åt honnom utan att han gjorde nån ting!!. Jag brukar även höra att nån (gissar på tyson) fräser åt nån utan för våran sovrumsdörr på kvällarna. Och det har dom börjat med nu den senaste veckan bara!. 

Men det är ett så jävla tungt beslut. För han är världens och då menar jag världens gosigaste katt som älskar och ligga i knät och bli klappad på magen! Och han har sån stark personlihet att det är svårt och tro att han är ett djur. Han har sån intesiv blick när han tittar en i ögonen att det känns som han kollar en rakt in i själen. Och han pratar, oj vad han pratar med en. Man behöver aldrig känna att man är själv hemma när han är i närheter för han medelar en alltid att han är i närheten lr att han kommer in i ett rumm. Han har alltid varit en av mina favoriter bland dom 3 men eftersom dom andra 2 kommer så himla bra överenss så blir det tuvär han som måste hitta ett nytt hem!. Jag önskar att jag slapp fatta ett sånt här svårt beslut men nu börjar det bli för jobbigt och ohållbart att det beslutet kommer allt närmre. Jag har en sissta utväg innan det beslutet måste tas och det är att ta till ett medium. Men funkar inte det så har jag gjort allt i min makt med att försöka lösa problemet. Och då har jag inget annat val än och göra mig av med honnom!

Mammas lilla pojke!!  






Kommentar tack!

Nej nu tycker jag ni är lite dåliga på och säga Hej! Om du ändå gjort dig besväret och komma in hit kan du ju lika gärna lämna några rader i kommetarrutan!. Så kommigen nu!!! Redan i dag har jag haft 12 st här inne men inte en enda kommentar, inte bra!!.


En regnig dag!

Jag och Kim har spenderat dagen i Eskilstuna i regn! Men det va mysigt och äntligen få göra nått med min käraste en hel dag!. Och självklart följde kameran med!


Vi åkte med Pontus Malins sambo och han är ju som han är!
(skylten får säga sitt)


Det går fort i kurvorna!


Vi va där för att kolla på Crister, Kims förares bror.


Det blev rätt lerigt på slutet efter allt regn








God Natt Gott Folk!


VARNING...

för söta bilder. Den här lilla krabaten fick mig och dö en aning igår!!!. Den lilla skönheten har flyttat hem till Henke och heter Nima! Jag va där en sväng i dag och fota lite för Husse skulle till banken och då fick jag vara "barnvakt".





















RSS 2.0