Huset!

Här kommer fler bilder från vårat lilla hus!
Sovrummet ska dock få sig en helrennovering! Stommen ska veck och det ska upp en svart hörnhylla vid fönstret och massa fina tavlor! Och kartongerna som vi har som Natthusbord ska ersättas med två fina vita Natthusbort! Kommer bli såå fint!





'







Visst har vi uursnygga vedkorgar!! Gula och kommer från Ullared! Inte dom snyggaste men dom är fasen asabra! Så tummen upp för dom!






Helgen!

Nu i helgen hade jag underbara Sanna här på besök, min kära sambo fick för sig att han skulle på Rallyfest i lördags så då passa jag på och umgås med Sanna och Henke och även hans sötnos Nima! Så vi har kollat på massa Disney filmer som hon hade med sig. Och favoriten va ju Skönheten och Odjuret, den har inte jag sett sen jag va typ 6-7 år!! Så det va riktigt kul och se den igen!






Bjussar på två Fjantbilder från i lördags medans jag vänta på att Sanna skulle dyka upp!

Polisjakt!

I morsse när jag och G. skulle till jobbet (han som jag sammåker med) mötte vi en bil inne i Gnesta som åkte Vääldigt fort! Och G som körde bilen såg i backspegeln att dom svände/sladda in på den väg som vi kom i från och körde upp på trottoaren och stanna i en snödriva. Efter det sprang bägge ur bilen, efter det såg  vi polisen komma åkandes några meter bakom.


HÄR kan ni läsa om själva händelsen!

Jobb jobb!

Har min förmiddagsvecka just nu, vilket innebär att jag måste kliva upp 4:00. Och för mig som inte är nån morgonmänniska är det rena tortyren!! Men det är bara och bita ihop och köra dom 2 sista dagarna och njuta av helgen.

Fota får jag göra på helgerna  när man har lite mer energi så det blir nog inte våldsammt med innläg i veckodagarna men ett enstaka inlägg dyker nog upp! Nu ska jag  njuta av dom två timmar jag har kvar av denna kväll med poppcorn och tv innan det blir sängdags! Natti natti


Snyggo!?


Grrrrh snyggo :) Hihi!


En bit kärlek!






Jag lever!

Jo jag lever, men har inte haft någon ork och blogga den här veckan! Och en stor del beror på att jag har böjrat på mitt nya jobb den här veckan. Och jag började på en eftermiddagsvecka så jag har kört 14:00- 22:30 hela veckan så jag har inte haft någon ork och blogga och vara cossial! Så nästa vecka kör jag från kl 06:00- 14:30 Så då förhoppnigsvis kommer jag ha lite ork i kroppen! Eller det lär jag nog inte ha eftersom det är så nytt alltiging och att det kommer bli tidiga mårnar.

Men kan meddela att jag fick hem min nya systemkamera i helgen som va! Och jag är sååå nöjd, men har inte haft ork och testa den på rikgitgt än så det får bli min sysselsättning i helgen! Det och städa står på mitt schema ifl. Så vi får väl se om det kommer upp några bilder senare vi helgen!



Under tiden lägger jag upp en bild på min lilla prins!
Gissmo 4 månader


Den är min!

ÄNTLIGEN har jag köpt min efterlängtade Nikon! Tack underbara morfar för det lilla bidraget jag fick från dig! Det blev en Nikon D 3100 och jag kan inte bärga mig tills jag ska hämta den i morgon efter jobbet! Det är ju kära Malin som har hjälp mig och köpa den så just nu befinner den sig i södertälje! Så det kommer bli en heldag där i morgon! Mysigt..




Favoriter!

Tänkte jag skulle visa några av mina Favoritbilder som jag tagit under åren! Kan även medela att jag snart kommer köpa mig en ny systemkamera, vet inte än vilken det blir men jag ska prata med min lilla fotoexpert Malin och se vad hon kan rekomendera till mig. Så förhoppnigsvis kommer jag igång igen med fotandet ordentligt. Jag känner inte alls att jag är sugen på foto just nu med den kameran jag har. Jag är grymt sugen på en ny Längtar längtar!







Hoppa!

Nu är jag trött kan jag meddela! Kom hem för en timme sen efter ha ridit lilla Lucas och det blev ett tufft pass för oss båda. Dom hade ställt fram lite hinder när vi kom dit så jag tänkte jag skulle testa och se hur han är och hoppa! Kan ju säga att jag va bra nervös innan det fösta hoppet för det är bra många år sen jag hoppa sist! Och eftersom jag tveka och inte drev på honom så tvärnita han på det första hindret! Men sen gick det bara bättre och bättre och tillslut flög vi över hindret! Det ska bli så kul och få höja hindret mer och mer när jag känner mig mer säker på honom! Ska försöka ta  med mig kameran nästa gång och fota den lilla snyggingen!

Men nu ska jag mysa med min lilla kille som jag har ligger i mitt knä!


RSS 2.0