God Jul!

Nu tänker inte jag blogga under julhelgen så ni får ha en god jul!




Vårna fina julgran. Det fick bli helt röd i år.


Jul!!?

Jag ser värkligen inte fram emot julen det här året! Jag tycker persionligen att Julen bara är rörig då man flänger runt och ska försöka träffa alla, men ändå är det alltid någon som blir ledsen att man inte firar med dom! Förra året va det pappa som fick lida och det här året är det Kims familj som får lida. Jag funderar STARKT på om jag ska strunta i och fira Jul överhuvudtaget härdan effter! Lr nej jag ska fira Jul när Kim och jag får våra barn och då får alla andra komma till oss om dom vill fira Jul med oss!.

Jag är så Grymt trött på att det alltid ska vara så uppdelat och utspritt allting! Kan inte alla fira Jul ihop?? Mina föräldrar en dag och Kims familj en annan dag! Och sen byta Familj nästa Jul! Än att vi ska va på 3 ställen samma dag och gärna samma tid! Jag vill inte att det ska sluta med att jag och Kim inte kommer få fira Jul tillsammans mer! Det räcker med att jag fick uppleva större delen av min bardom med att inte känna mig trygg någon stans och att man hela tiden behövde göra en massa val om vem man ville va hos! Jag vill inte välja!

Det är sånt här som får en på så Jävla dåligt humör! Jag mår inte bra av det och jag orkar inte bry mig! Jag vill va med alla men jag kan inte dela på mig! Man kan inte göra alla nöjda och jag orkar inte försöka med det längre! Jag orkar inte ha ont i magen och känna stressen i kroppen varje dag. Eller att jag inte får sova ordentligt om nätterna. Det räcker med att jag mår som jag gör om dagarna och att Kim får ta den skiten från mig och sitta och trösta mig när jag är ledsen. Jag är ledsen att jag gör folk besvikna, men jag är inte mer än människa!


JAG ORKAR INTE MER!!!!!  Fuck Julen!! FUCK JULEN......

Vårat Hem!

Folk tjatar om att jag ska lägga upp bilder på hur vi har det här i huset! Och i kväll har jag fotat lite här på nedervåningen som är hyffsad iårdning gjort.







Ni får ursäkta röran!!


Karlar!

Min kära sambo hade problem med och hitta ena osthyvlen här om dagen.

Kim: Älskling, vart är den andra osthyveln?!
Jag: Jag vet inte!
Kim: Jag har letat överallt!
Jag: (går fram till lådorna i köket och drar ut den andra lådan och det första jag ser är båda osthyvlarna)
Kim: Jag hade visst inte letat överllat!

Nej gubben du hade inte letat överllat:) Så jag säger då det Karlar! :)


Tack...

för varma drycker! Min hals älskar varm choklad ( och även min lilla mage :P ) Det är inte kul när det känns som någon har kört sandpapper i halsen på en och varje gång man sväljer lr hostar så känns det som tusen nålar! Och inte nog med det så är det som om någon har öppnat en kran och snoret bara forrsar! Hela natten har gåt åt till och snyta mig. Är det inte meningen att man ska få sova under natten!?

Det blir inte så kul för Kim när han kommer hem som måste ta hand om mig! Jag blir nästan värre än en karl när jag blir sjuk! Gnäller och stonkar och stönar. Han har även ett bärg med disk som väntar på honom när han kommer hem. Usch stackarn!



Nu ska jag försöka tvinga i mig lite frulle. Ser INTE fram emot det!


Förkyld

Just nu har jag gått och dragit på mig en riktig förkylning som inte är kul alls! Så jag har inte någon ork och blogga och ta kort. Men ska ifl berätt hur helgen har varit.

I lördags hade vi en heldag med julhandel och besökte lite folk. Vi börja med och åka upp till Kims syster i södertälje och träffa lilla Leija. Gud va hon växer, sisst jag såg henne hade hon precis lärt sig och vända på sig från rygg till mage, men nu kör hon runt i en sån där gåstol och fort går det!
Efter det va vi en liten snabbis hos Kims farmor och tog en snabbfika innan vi åkte vidare till Skärholmen. Så vi hade en helmysig dag i lördags.

Och i går hade vi en fixar-pyssla- hemma dag och på kvällen bjöd vi Kims mamma och bonden på middag. Så jag är helnöjd med denna helg! Nu ska jag kolla klart på Svenska hjältar.


Kisse

Mina killars mamma har fått en kull till efter Gissmo ( och har även en till på G ) men dom föddes ute så dom är
lite vilda, men den här lillen är inte så jätte rädd då den förmidligen fattat att vi inte är så farliga. Dom får ju faktiskt mat från dom här tvåbenta varelserna. Och oj va den kurra när jag fota den, han/hon våga sig dock inte ända fram och höll sig på avstånd men lite spännande är det ju! Den här är min lilla favorit av dom 4:ra och jag älskar dens teckning.





Fotostund

Så här långt kom jag på vinterfontograferingen. Inte mkt jag vet men jag frös om mina små fötter och fingrara så jag gavupp!








Äntligen!

Nu har jag fått internet! Har vart helt manisk och läst alla bloggar och kollat facebook. Det händer ju så himla mkt när man inte har nått internet och inte kan hänge med lägnre. Men nu så, sen ska jag även fota lite. Såg på Mitt i naturen i går och  blev så sugen på och fota. Så vi får väl se vad jag lyckas åstakomma.

Det  lär nog bli några kort på Katterna ifl nu när dom är ute. Har batterit till kameran på laddnign och sitter och sammlar värme från brasan just nu så jag inte fryser ihjäl när jag kryper i snön. Funderar på om jag ska ta en runda i huset med kameran oxå så ni får en liten inblick i hur det serut.


Kastrering

Sitter hemma hos mamma och väntar på att klockan ska gå! Har vart och lämnat Gissmo hos veterinärn för ca 1 timme sen så jag ska hämta honom vid 2 i eftermiddag. Hoppas det går bra bara så han inte får några kompikationer. Min lilla plutt! Ska även passa på och handla lite när jag ändå är i Nyköping.

Jag blir galen på att jag inte har nått internet hemma. Kim fick ett sms i går att det ska komma den 10:de men jag orkar inte vänta så länge! Speciellt nu när jag har kommit igång med bloggandet!

RSS 2.0